Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.


«Παρέμβαση του Ιορδάνη Τζαμτζή ώστε η αστυνομική  δύναμη Πέλλας  (φύλαξης συνόρων) να μετακινηθεί σε κοντινότερους Νομούς»

Με παρέμβαση του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, η Αστυνομική Δύναμη του Νομού Πέλλας που για 18 μήνες βρισκόταν συνεχώς στην τοποθεσία Ορεστιάδας Έβρου για την φύλαξη των συνόρων μετακινείται σε κοντινότερες περιοχές

Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε και εγγράφως από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ τα εξής:  «η  Αστυνομική δύναμη του Ν .Πέλλας ,που αποσπάται ανά τρίμηνο για την φύλαξη των συνόρων στον Έβρο και εδώ και 18 μήνες κατέχει συνεχώς την τοποθεσία Ορεστιάδα Έβρου, να μετακινείται εναλλάξ και σε άλλες κοντινότερες περιοχές όπως στους Ν .Δράμας, Ξάνθης, και Κομοτηνής, ώστε να υπάρχει εναλλαγή και να μην υπάρχει αδικία σε σχέση με άλλες αστυνομικές δυνάμεις άλλων Νομών ,που βρίσκονται στην Δράμα ή αλλού».


Ο Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημα του κ. Τζαμτζή και με εντολή του από τους 23 Αστυνομικούς του Νομού Πέλλας που βρίσκονταν στην τοποθεσία Ορεστιάδας Έβρου , οι 14 μετακινήθηκαν αμέσως στη Δράμα και οι 9 στην Αλεξανδρούπολη και το επόμενο τρίμηνο όλοι οι Αστυνομικοί του Νομού Πέλλας που αποσπώνται για τη φύλαξη συνόρων θα πάνε στη Δράμα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...