Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Την δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου Προμάχων για την τραγική κατάσταση του κτιρίου.
Όπως μας κατήγγειλαν, το οίκημα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, με την υγρασία να έχει καταφάει τους τοίχους και τη μούχλα να βρίσκεται παντού. Εστίες μικροβίων διάσπαρτες και ο κίνδυνος μόλυνσης των μικρών παιδιών ελλοχεύει παντού.
Κατά περιόδους έχουν εντοπιστεί ποντίκια, ενώ το κερασάκι στην τούρτα προστέθηκε προχθές, όταν στην πόρτα του σχολείου βρέθηκε ένα φίδι να  κόβει βόλτες αμέριμνα.
Όπως μας ανέφεραν οι γονείς, έχουν κάνει πάμπολλες παραστάσεις διαμαρτυρίας στους υπευθύνους του δήμου για να πράξουν τα απαραίτητα, αλλά δυστυχώς δεν έχουν εισακουστεί και μάλιστα, ούτε  έστειλαν κάποιον αρμόδιο να επιθεωρήσει από κοντά  το πρόβλημα.
Οι γονείς των παιδιών δηλώνουν εξοργισμένοι και μας τόνισαν ότι προσανατολίζονται να μην ξαναστείλουν τα παιδιά τους στο απαράδεκτο κτίριο.
Επίσης ετοιμάζουν διάφορες παραστάσεις διαμαρτυρίας σε ανώτερα επίπεδα από  αυτό του δήμου.
Δείτε φωτογραφίες της υποδομής του σχολείου που μας έστειλαν και που μιλάνε από μόνες τους.















9 σχόλια :

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ¨ΚΤΗΡΙΟ¨ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Κρίμα.πραγματικά.ντροπή σαφτους που αδιαφορουν.ένας λόγος παραπάνω Γιατι έχει να κανει με αθώες παιδικές ψυχές.

έχουμε βαρέθη να παρακαλούμε τους υπεύθυνους του δημου δεν κάνουν τίποτα ντροπή κ αίσχος... ας βοηθήσουν η υπεύθυνη

symfono apolito ....alla leo ta mastoria mhpos den kanane sosta thn doyleia toys.........

σε καθε εργασια που γινεται στο δημο υπαρχει αρμοδιος μηχανικος που παραλαμβανει το εργο. μπορουσε να δει αν εγινε σωστη δουλια.

twra oi kainourioi tha ftiaxoyn kainourio sxolio min anhsyxhtai.kai o dimos den mporei na kanei kai polla gia opoion den xerei einai eukolo na kathgorei ergolavous kai mixanikous.

τα ποντίκια τέλος τώρα μόνο μούχλα κ υγρασία

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...