Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"


Φίλες και φίλοι,
   Μήνες τώρα σε κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας με κάθε ευκαιρία, μιλούσα ή έγραφα από καρδιάς για την Αλμωπία και τους ανθρώπους της. Για τα προβλήματα και τις λύσεις. Κάλεσα δημόσια σε συστράτευση, στη βάση πάντα κοινών κανόνων και αρχών, όποιον πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει. Απεύθυνα κάλεσμα στους νέους μας. Διακήρυξα δημόσια ότι στην επιλογή μου θα έχω αυστηρούς κανόνες και δε θα κάνω καμία έκπτωση ως το τέλος.
  Και να που το όνειρο έγινε πραγματικότητα και δεκάδες συμπολίτες μας συνενώνουν τις δυνάμεις τους  βάζοντας στην άκρη κομματικές ταυτότητες και ανούσιες διαφορές του παρελθόντος.
  Όλοι εμείς που συγκροτούμε το συνδυασμό η ‘’Αλμωπία της καρδιάς μας’’ γνωρίζουμε πολύ καλά τι πάμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε άλλωστε όλοι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι.
  Νοιώθουμε και εμείς το έλλειμμα στην ποιότητα της διοίκησης στο Δήμο μας. Και αυτό το έλλειμμα μας πληγώνει. Πιστεύουμε πως οι συμπολίτες μας δικαιούνται τουλάχιστον τα αυτονόητα.
  Απέναντι στη λογική των εντυπωσιακών αλλά τελικά ανέφικτων προγραμμάτων, προτάσσουμε την αντιμετώπιση των αυτονόητων, απλών, αλλά τόσο σημαντικών προβλημάτων με τρόπο ριζικό. Έτσι ώστε να λειτουργούν όλα όπως πρέπει τώρα αλλά και στο μέλλον.
  Ας λύσουμε πρώτα τα μικρά, μια για πάντα, βάζοντας κανόνες και τρόπους λειτουργίας, που είναι δεδομένοι ακόμη και στο πιο μικρό χωριουδάκι της Κεντρικής Ευρώπης αλλά αποτελούν  ζητούμενο στο Δήμο μας.
  Και μετά ας ασχοληθούμε με τα μεγάλα και σημαντικά. Τι ωφελεί να μιλάμε για μεγαλόπνοα σχέδια, όταν δεν έχουν πετρέλαιο τα σχολεία μας, λάμπες οι δρόμοι μας και τα σκουπίδια κοντεύουν να μας πνίξουν.
  Όπλο μας στην προσπάθεια αυτή η ποιότητα, οι γνώσεις και η όρεξη για δουλειά όλων μας. Όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που ζητούν την εμπιστοσύνη σας, είναι γεμάτοι ζωντάνια, διάθεση για προσφορά και δύναμη.

Δημήτρης Μπίνος
Υποψήφιος Δήμαρχος

9 σχόλια :

ΠΩ ΠΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΌ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ.ΤΙ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΊ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.............ΩΡΑΊΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ 4.33 ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Σαν Προμαχιώτης, θα προτιμούσα αντί για εκθέσεις ιδεών, ο κύριος Μπίνος να αναφέρει 5 λογους που θα με πείσουν να τον ψηφίσω. 1,2,3,4,5. Απτά πράματα όχι λόγια του αέρα(που έχουμε αρκετό εδώ).

ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ 6:28 ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΖΕΡΖΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ?

Poly kalo logo evgale einai kai kathigitis de sxoleio.ayta mas ta eipan kai alloi kai fagan mauro.mauro ston maurogialouro.

εχεις δικιο 10.27 για αυτο που γραφεις [ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ?] τα τρια τελευταια χρονια πραγματι πιασαμε πατο ελα μαζι να μαυρισουμε και τον Πασοη που δεν εκανε τιποτα απολυτως στο χωριο

to uema einai oti kai ayth thn fora den ua exoymai dhmothko symboylo stoys promaxoys dysthxos

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...