Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ

Η τελευταία επιθυμία μέλους του ΚΚΕ -Η αντίδραση του ιερέα

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις προκαλούν τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια κηδείας μέλους του ΚΚΕ, στην περιοχή της πεδινής Ηλείας.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν να διαβαστεί και να ταφεί με τη σημαία του ΚΚΕ πάνω στο φέρετρό του. Ωστόσο, ο ιερέας του χωριού που κλήθηκε να τελέσει την κηδεία εξέφρασε την αντίθεσή του, ζητώντας την απομάκρυνση της σημαίας.

Τελικά, μετά και από την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, η σημαία παρέμεινε πάνω στο φέρετρο και η κηδεία συνεχίστηκε κανονικά. Το περιστατικό, σημειώθηκε στην περιοχή της πεδινής Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο εκλιπών, αγωνιστής και στέλεχος μια ζωή του ΚΚΕ, είχε ζητήσει ο ίδιος από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών να ταφεί με τη σημαία, όταν θα ερχόταν η «ώρα» του. Όταν αυτή η ώρα ήρθε, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών θέλησε να ικανοποιήσει την τελευταία επιθυμία του πελάτη του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας ζήτησε την απομάκρυνση της σημαίας θεωρώντας ότι αποτελεί ασέβεια στο μυστήριο. Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν, αλλά πιο πολύ αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ζητώντας να ικανοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος για να βρει ανάπαυση η ψυχή του. Τελικά το μυστήριο τελέστηκε και ολοκληρώθηκε με την σημαία πάνω στο φέρετρο.




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...