Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΜΠΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ"



Ονομάζομαι Αμπάρη Γεωργία. Σε αυτόν τον αγώνα για την αλλαγή του τόπου δεν είμαι εντόπια, πόντια, από την Αριδαία, από τον Εξαπλατάνο, αριστερή, δεξιά ή ΣΥΡΙΖΑ.

Ζω και εργάζομαι στην Αριδαία. Αποφοίτησα από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ το 2002. Εργάζομαι στον τομέα εξυπηρέτησης και παροχών πολιτών από το 2003. Συγκεκριμένα από το 2003 έως το 2007 στο ΚΕΠ Αριδαίας, από το 2007 έως το 2008 στο ΚΕΠ Εξαπλατάνου και από το 2008 έως σήμερα στο Τμήμα Πληρωμών Συντάξεων του ΙΚΑ Αριδαίας.

Το αντικείμενο της εργασίας μου, αλλά και οι προσωπικές μου ανησυχίες σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους με εθελοντική δράση με έκαναν γρήγορα να αντιληφθώ τα κενά στην παροχή υπηρεσιών του Δήμου προς τον πολίτη. 

Πιστεύω πάντα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση και σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθεια να φτιάξουμε ένα Δήμο φιλικό προς τον Πολίτη για κάθε μέρα του χρόνου και όχι μόνο για τις επόμενες που υπολείπονται των εκλογών. 

Όπως κάθε νέος άνθρωπος που κατεβαίνει για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση είχα πολλούς ενδοιασμούς. Τους ενδοιασμούς μου όμως υπερνίκησε η αγάπη μου για τον τόπο μου. 

Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την στήριξή σας. Κατεβαίνω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη για να αλλάξουμε το σκηνικό... αλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία. 

Με εκτίμηση στην αντίληψη σας και στην αγάπη σας για τον τόπο μας.

7 σχόλια :

Γεωργία μπράβο . Σε στηρίζουμε!!!

Οι ΠΡΟΜΑΧΟΙ είναι τόπος καταγωγής της οικογένειας σου. Ξέρω πόσο αγαπάς αυτό το χωριό και είσαι έτοιμη να προσφέρεις για αυτό.

ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΠΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΛΙΠ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! https://www.youtube.com/watch?v=POxjzObroFw

H Γεωργία εκτός από όμορφη ειναι και δυναμικός χαρακτήρας.Όποιος την γνωρίζει και έχει μιλήσει μαζί της το διαπιστώνει αμέσως.Ο κ. Σηφάκης την επέλεξε για τον δυναμισμό της, την εμπειρία της και τις αξίες της. Θέλει και μπορεί να προσφέρει στον τόπο της.

Η Γεωργία είναι με τον σωστό αρχηγό. Δεν θα επέλεγε ποτέ έναν συνδυασμό χωρίς πρόγραμμα και προοπτικές αλλαγής προς όφελος του Δήμου. Ο Σηφάκης είναι ο μόνος αρχηγός με πρόγραμμα.

ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΈΛΛΕΙΨΗ
.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...