Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΕΝΕΚΕ ΜΑΧΑΛΑ" ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Διαμαρτύρονται έντονα οι κάτοικοι του δυτικού στενού δρόμου του χωριού, της γειτονιάς γνωστής και σαν "Τενεκές μαχαλάς" για την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος.

Όπως μας ανέφεραν με αγανάκτηση, ο στενός δρόμος, τον οποίον διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πεζοί και εποχούμενοι, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, εξαιτίας της μή συντήρησής του από τα αρμόδια συνεργεία του δήμου.
Οι λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί από την πολυετή διάβρωση, έχουν γίνει τεράστιες, με αποτέλεσμα να ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο μιας και τα πολλά παιδιά, που πηγαινοέρχονται από το στενό σοκάκι, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα πτώσης και ατυχημάτων. Μάλιστα πολλοί από τους περίοικους, σκεπτόμενοι δυνατά, αποδίδουν τον θάνατο του "Βασιλιά", που συνέβη πριν λίγους μήνες στη συγκεκριμένη περιοχή, σε πτώση, εξαιτίας των λακκούβων.

Απευθύνουν τέλος έκκληση στους αρμόδιους, να ενσκήψουν στο σοβαρό πρόβλημα, που τους απασχολεί και τους παρακαλούν να ενεργήσουν τάχιστα, αποδεικνύοντας, ότι δεν τους αντιμετωπίζουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.








6 σχόλια :

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ. ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ! ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΝΕΡΩΜΕΝΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ.

Μπα!!!! περίσσεψε πισα απο το Λουτρακι και θα φερουν και σε μας???/ ΘΑΥΜΑ!

ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

kai ta nera apo ta plynthria na mhn ta stelnoyn stoys dromoys

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...