Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΝ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ.

Κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης  σπεύδουν στη Θεσαλλονίκη για να δοκιμάσουν μπουγατσάν [εικόνες]

Είναι η νέα λέξη που όλοι προσθέσαμε στο λεξιλόγιο μας, εδώ και δύο μήνες και που έκανε πολλούς να προγραμματίσουν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη: μπουγατσάν. Το ιδιοφυές υβριδικό γλυκό που προσφέρει η Εstrella στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας το κρουασάν με την μπουγάτσα. 


Χθες ανατρέχοντας στη σελίδα στο facebook του εστιατορίου – ναού γευστικών εμπειριών Estrella συναντήσαμε την εξής ανάρτηση: Η Audrey Gillan από το National Geographic και το περιοδικό Olive του Λονδόνου στο #estrellathessaloniki# δοκιμάζοντας Ελληνικά πιάτα, Ελληνικα κρασιά και #bougatsan#. (φωτογραφία κάτω).


Μια ακόμη μοναδική απόδειξη ότι η ελληνική γαστρονομία, κυρίως όταν περνάει στα χέρια ευφάνταστων δημιουργών, όπως ο Δημήτρης Κοπαράνης, γίνεται ένα ακόμα δυναμικό όχημα προβολής της χώρας και ενίσχυσης του τουρισμού που συνειδητά και οργανωμένα αναζητεί μέσα από τα ταξίδια του να μυηθεί στις τοπικές κουλτούρες και ιστορίες, με οδηγό και την γαστρονομία.







ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...