Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ



Ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στα Γιαννιτσά και στην Κρύα Βρύση

·      Θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16/5/2014 στον πεζόδρομο των δύο πόλεων

Ανοικτή ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στα Γιαννιτσά και στην Κρύα Βρύση αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρίδης θα μιλήσει την Παρασκευή 16/5, στις 19:30 στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών – Πλατεία ΕΠΟΝ και στην Κρύα Βρύσης, επίσης στον πεζόδρομο, στις 21:30.


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα παρουσιάσει τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας τα τρεισήμισι χρόνια και θα αναλύσει τους άξονες και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επόμενη πενταετία παρουσία των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της «Αλληλεγγύης».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...