Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ο Μ.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ


Στην Πολυκάρπη Αλμωπίας βρέθηκε χθες Σάββατο 21/6 το παιδικό τμήμα του μορφωτικού συλλόγου Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ", συνοδευόμενο από τον πρόεδρο Χρήστο Μπάτση, την δασκάλα χορού  Πολυξένη Νάνου και μέλη του διοικητικού συλλόγου, όπου και παρουσίασε ένα χορταστικό πρόγραμμα από τοπικούς χορούς, εντυπωσιάζοντας τους δεκάδες θεατές, που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος κος Μπάτσης, επικρατεί οργασμός συμμετοχών του συλλόγου σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, μιας και οι προσκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και ο αεικίνητος σύλλογος του χωριού μας, επιθυμεί να παραστεί σε όλες.
Ήδη είναι κλεισμένες επτά συμμετοχές ανά τη Μακεδονία, ενώ προγραμματίζονται και άλλες δύο.
Το αποκορύφωμα βέβαια είναι η μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση που θα διοργανώσει ο ίδιος ο σύλλογος στο κοινοτικό γυμναστήριο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ" , με την επωνυμία ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2014  στις 5 και 6 Ιουλίου και όπου αναμένεται να αποτελέσει το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς για όλη την Αλμωπία.

















Φωτογραφίες: Πολυξένη Νάνου

1 σχόλια :

μπραβο στους μικρους μας προμαχιωτες

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...