Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα 8.00 π.μ. σε μάντρα ξυλείας σε περιοχή έξω από το Γαρέφι. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν για ύπαρξη τουλάχιστον 7 περιπολικών με οπλισμένους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν περικυκλώσει την μάντρα με τα καυσόξυλα.
Επίσης γίνονται έρευνες σε σπίτια στο Άνω και Κάτω Γαρέφι, ενώ έχουν κλείσει οι δρόμοι διαφυγής από το χωριό.
Περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας υπάρχουν στην περιοχή Κουρία.
Παρατηρείται επίσης μεγάλη κινητικότητα και στους γύρω δρόμους.
Φαίνεται οτι ο κλοιός γύρω από τους κακοποιούς που σκότωσαν τον άτυχο ηλικιωμένο στενεύει.

4 σχόλια :

Αυτό περίμενε η αστυνομία να χαθεί μια ζωή για να κινητοποιηθεί? ΑΙΣΧΟΣ!

Συμφωνώ μαζί σου ....όλον αυτό τον καιρό με τόσα περιστατικά σε όλα τα γύρω χωριά δεν αντέδρασαν καθόλου.Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός ας ελπίσουμε να συλληφθούν οι ένοχοι.

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΩΦΕΛΟ.ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ:
1) ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟ Α.Τ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΥ ΖΩ!!!
2) ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΧΕΙΟΜΕΝΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΥΘΥΝΗ?ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ 42 ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15:00 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?
ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ, ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ....π. Μ.Χ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΝ ΜΕΡΗ ΟΜΩΣ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,Η ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ.

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...