Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΔΕΣΣΑΣ.


Τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Αμπατζόγλου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να του εκθέσει το ζήτημα του κτιριακού για το ΙΚΑ Έδεσσας.
Ειδικότερα ο Βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Αμπατζόγλου ότι το υποκατάστημα του ΙΚΑ Έδεσσας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στέγασης των διοικητικών υπηρεσιών, με αποτελέσμα να προκαλείται μεγάλη ταλαιπώρια τόσο στο προσωπικό όσο και στους ασφαλισμένους που καταφθάνουν καθημερινά για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.
Για τον λόγο αυτό ο κ. Σταμενίτης ζήτησε απο τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης στο ΙΚΑ των χώρων που βρίσκονται στην κυριότητα του ΟΑΕΔ αλλά δεν χρησιμοποιούνται, προκειμένου να λυθεί το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα.

Ο κ. Αμπατζόγλου απο την πλευρά του τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα καταφθάσει κλιμάκιο του ΟΑΕΔ προκειμένου να εξετάσει τους χώρους και αν αποδειχθεί ότι πληρούνται όλες οι προϋποθεσείς τότε θα προχωρήσουν στην παραχώρηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...