Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ LEADER ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ



Υπογραφή συμβάσεων υλοποίησης νέων έργων LEADER από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και δικαιούχους του Προγράμματος

Τρία νέα έργα, στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4) υπογράφηκαν σήμερα (25/6) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και δικαιούχους του Προγράμματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έργα που συμβάλλουν στην βελτίωση των τοπικών συνθηκών επιχειρηματικής ανάπτυξης και στην αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Αναλυτικά τα έργα που θα υλοποιηθούν είναι:

1.      Κατασκευή αποθηκευτικού χώρου και στεγάστρου εργασιών, από τον επιχειρηματία κ. Καραογλάνη Βασίλειο και με προϋπολογισμό 124.796,78 ευρώ.
2.      Επετειακές πολιτιστικές εκδηλώσεις Νέας Πέλλας 1924-2014, από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Πέλλας και με προϋπολογισμό 17.962,46 ευρώ.
3.      Προώθηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού, από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Ριζαρίου και με προϋπολογισμό 22.163,24 ευρώ.


  Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συζητώντας με τους δικαιούχους της οικονομικής συνδρομής του προγράμματος, τους συνεχάρη για την ποιότητα των προτάσεών τους που εγκρίθηκαν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υλοποίηση. Σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει: «Μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER συμβάλλουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη της Πέλλας, αξιοποιώντας και ενεργοποιώντας τον φυσικό και πολιτισμικό της πλούτο. Ειδικά τα έργα πολιτισμού είναι δύσκολο να χρηματοδοτηθούν από άλλες πηγές, αν και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα ετοιμάζουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση την οποία θα προωθήσουμε στο νέο ΕΣΠΑ. Επίσης, η ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων είναι κάτι που μας ενδιαφέρει άμεσα, καθώς ενδυναμώνει και κινητοποιεί την τοπική πραγματική οικονομία. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα υπογραφούν συμβάσεις και με άλλους δικαιούχους της 3ης Πρόσκλησης που δημοσιεύτηκε από την Αναπτυξιακή Πέλλας και διαχειρίζεται το Πρόγραμμα με πλήρη διαφάνεια και τεχνική αρτιότητα». 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...