Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ''ΦΙΛΙΠΠΟΣ''



Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας «Φίλιππος»  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε σήμερα, 4/7 με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Συγκεκριμένα, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους κκ. Κ. Κάμτση (Πρόεδρο), Α. Σταμενίτη (Γ. Γραμματέα) και Κ. Τσιβρανίδη (Ταμία). Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη και ο επίτιμος Πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρίας κ. Χρηστάκης Ιωαννίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι δράσεις του Συλλόγου, ο θεσμός και το πρόγραμμα του Λαϊκού Πανεπιστημίου, η έκδοση του περιοδικού «Φίλιππος» και άλλες εκδόσεις του Συλλόγου οι οποίες πραγματοποιούνται με τη συνδρομή της Περιφέρειας κι άλλων φορέων.

Η συζήτηση εστιάστηκε επίσης στην πορεία ολοκλήρωσης του έργου που κατασκευάζει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας που αφορά τη «2η φάση επισκευών του Μουσείου» (η πρώτη ολοκληρώθηκε επίσης από την Περιφέρεια), με τη συμμετοχή των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων κκ. Ε. Κολοβού και Β. Χατζηιωαννίδη. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης του δαπέδου της αίθουσας, ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων και νέες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Επισημάνθηκε ο επείγων χαρακτήρας του έργου, καθώς υπάρχει μία πολύ μεγάλη λίστα αναμονής σχολείων και συλλόγων που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν το μουσείο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους ότι η δημοπράτηση του έργου ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του Φθινοπώρου. Η κα Ζωγράφου-Τσαντάκη ενημέρωσε για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας στον τομέα του πολιτισμού και διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας σε δράσεις σχετικές με την τοπική ιστορία και πολιτισμό.    


Σχολεία, σύλλογοι και άλλες ομάδες που επιθυμούν να επισκεφτούν το Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείου του Συλλόγου, στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 23820-83684. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...