Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

3 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΥΜΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ JIM MORRISON


Στις 3 Ιουλίου πεθαίνει στο Παρίσι το 1971 ο τραγουδιστής των Doors. Αυτό είναι το πιό όμορφο φιλμάκι που γυρίστηκε γι' αυτόν ποτέ 

Aπό τον Σπύρο Στάβερη 

  Πιθανόν από υπερβολική δόση ηρωίνης, χάνει τη ζωή του στο Παρίσι όπου διέμενε για να πάρει αποστάσεις από τη μουσική, το συγκροτημά του και την εικόνα του ως ροκ σταρ, ο Jim Morrison, στιχουργός, τραγουδιστής και συνιδρυτής των Doors με τον Ray Manzarek.
 Επιθυμούσε εκείνη την εποχή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, να ξεχάσει το Los Angeles και τη δίκη του στο Miami (όπου καταδίκαστηκε σε 8 μήνες φυλακή για μία γυμνή εμφάνιση σε συναυλία), να ξορκίσει τους θανάτους των Brian Jones, Jimi Hendrix και Janis Joplin, και ν' αφιερωθεί στην ποίηση σε μία πόλη που πίστευε ότι θα τον ενέπνεε, εφ' όσον ήταν η πατρίδα πολλών συγγραφέων που θαύμαζε.




Βίντεο με το τραγούδι των Doors "Crystal Ship" από την ταινία "When you're Strange". Ανέμελες στιγμές του Jim και της παρέας των Doors στο  ντοκιμαντέρ του Tim DiCillo για το συγκρότημα -με αφηγητή τον Johnny Depp (2009).
 O Ray Manzarek, κιμπορντίστας και συνιδρυτής των Doors, ενέκρινε το ντοκιμαντέρ αυτό ως την "αντί Oliver Stone ταινία που αφηγείται την πραγματική ιστορία των Doors"




. Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...