Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Η εκπαίδευση δεν είναι το γέμισμα ενός κουβά, αλλά το άναμμα μιας φλόγας. William Butler Yeats | (Ιρλανδός ποιητής ) | 1965-1939

       Mια φλόγα όμως που κάποιες φορές, για κάποια παιδιά δεν μπορεί να ανάψει.
Στις μέρες μας όλο και πιο πολλά είναι τα παιδιά που η οικονομική κατάσταση τους δεν τους επιτρέπει να εκπαιδευτούν. Είναι σαν δεντράκια που χρειάζονται λίγο λίπασμα για να αναπτυχθούν και να καρποφορήσουν.
Υπάρχουν όμως κάποιοι εθελοντές δάσκαλοι και καθηγητές που απλόχερα προσφέρουν την βοήθεια τους σε παιδιά που χρειάζονται λίγη βοήθεια για να τα καταφέρουν στις απαιτήσεις του σχολείου ακόμα και στις απαιτήσεις της ξένης γλώσσας. Τους εθελοντές αυτούς νιώθω την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μου για βοήθεια καθώς και να δηλώσω την εκτίμηση μου σε αυτό που προσέφεραν. Η προσφορά αυτή δόθηκε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, με μοναδικό όφελος τα σπίρτα για το άναμμα της φλόγας των παιδιών αυτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν και ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους αυτούς, για το μεγάλο δώρο που προσέφεραν στα παιδιά, διότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι αυτή που μας βοηθά να προχωρήσουμε στους δύσκολους καιρούς που αναγκαζόμαστε να ζούμε.   
Η θέληση για δωρεάν παροχή υπηρεσιών όμως έχει ίδια αξία και με την ίδια την παροχή. Γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω θερμά και όλους όσους δήλωσαν ενδιαφέρον για την παροχή δωρεάν μαθημάτων σε παιδιά που το έχουν ανάγκη αλλά για λόγους πέραν της θελήσεως τους δεν ήταν εφικτό να γίνει.
Τέλος θέλω να ενημερώσω ότι όσοι δάσκαλοι και καθηγητές ελληνικής και ξένης γλώσσας ή ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε παιδιά που αγωνίζονται για την εκπαίδευση τους, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα : 2384022170- 2384022877 από Δευτέρα εώς Παρασκευή
Η κοινωνική λειτουργός του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας

Νικολαϊδου Σοφία  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...