Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΗΣ


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: « Στην τελική ευθεία η επίλυση για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρμη».
«Κατατέθηκε η τροπολογία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης"
Στα πλαίσια της συζήτησης του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΚΑ «Νεό Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και Άλλες Διατάξεις» κατατέθηκε σήμερα, στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η τροπολογία που αφορά στο ζήτημα του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης, με την οποία  προτείνεται η επέκταση του θεσμού των μακροχρόνιων συμβάσεων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την προτεινόμενη διάταξη, η παράγραφος 8 του άρθρου 192 του ν 3463/ 2006 αντικαθίσταται ως εξής: "Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του, επιτρέπεται η εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών ή κοινοτικών ακινήτων με μειωμένο μίσθωμα για χρονικό διάστημα μέχρι είκοσι πέντε (25) έτη, υπό τον όρο ότι ο μισθωτής θα αναλάβει το σύνολο ή μέρος της δαπάνης ανακαίνισης ή ανακατασκευής του ακινήτου και θα προβεί σε τυχόν πρόσθετες παροχές, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα ειδικότερα στους όρους διακήρυξης της δημοπρασίας.
Επιτρέπεται επίσης, κατά τις διατάξεις της παραγράφου 1 του παρόντος, η μακροχρόνια μίσθωση για τουριστικούς σκοπούς, καθώς και για την εγκατάσταση και εκμετάλλευση σε αυτό επιχειρήσεων αθλητικών δραστηριοτήτων πάσης φύσεως και υποστηρικτικών προς αυτές υπηρεσιών ακινήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) για διάρκεια μέχρι 99 χρόνια, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 610 του Α.Κ. Η ανωτέρω σύμβαση απαλλάσσεται από κάθε φόρο, τέλος ή δικαίωμα Δημοσίου ή τρίτων.
Τα δικαιώματα και οι αμοιβές συμβολαιογράφων, δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών και υποθηκοφυλάκων για τη σύμβαση και κάθε άλλη προς πραγμάτωση αυτής πράξη περιορίζονται στο 10% αυτών. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, καθορίζονται πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις εφαρμογής των διατάξεων της παρούσας παραγράφου."
Υπενθυμίζεται ότι την τροπολογία υπογράφουν όλοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας των περιφερειών Μακεδονίας και Θράκης, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.
Σύμφωνα με τον Βουλευτή, με την  κατάθεση της τροπολογίας μπαίνει στην τελική ευθεία η λύση στο ζήτημα που αντιμετωπίζει το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Η τροπολογία θα ψηφιστεί τέλος Ιουλίου, οπότε και θα συζητηθεί στην ολομέλεια το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης και  Άλλες Διατάξεις»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...