Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ARIDEA CUP - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


Ξεκίνησε η γιορτή του τένις στην Αριδαία.


Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το Aridea Cup στα γήπεδα της Πιπεριάς. Με την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα ,  κηρύχτηκε και επίσημα η έναρξη της εβδομαδιαίας γιορτής του τένις στην Αριδαία.

 Την διοργάνωση που έχει ήδη μετατραπεί σε έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό του τόπου και συγκεντρώνει  αθλητές με αξιόλογο επίπεδο στο άθλημα απ’ όλη την Ευρώπη, τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους ο τωρινός δήμαρχος Αριδαίας Δημήτρης Πασόης, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αντισφαίρισης  Ελλάδος , Ζανιάς Σπυρίδων  καθώς και ο Τσιάρας Πέτρος, αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας.

   Από αύριο, Δευτέρα 25 Αυγούστου,  τη  σκυτάλη  παίρνουν οι αθλητές με ένα γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ και υπόσχεται για άλλη μια χρονιά δυνατές συγκινήσεις για τους φανατικούς του αθλήματος και όχι μόνο.  










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...