Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πανελλαδικές εξετάσεις: Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε στο Πανεπιστήμιο
Ακόμα ένα παράδοξο που ίσως μόνο στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να δει. Εισακτέος σε τμήμα πανεπιστημίου πέρασε δίνοντας λευκή κόλλα!
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο οποίο ο τελευταίος εισακτέος μπήκε γράφοντας σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0. Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.Ωστόσο, στο τμήμα Ιταλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Αθήνας καλύφθηκαν οι 53 από τις 67 θέσεις.

Τα υπόλοιπα τμήματα στα οποία εισήχθησαν μαθητές με χαμηλούς βαθμούς ήταν το τμήμα Γαλλικής Γλώσσας, όπου ο τελευταίος εισακτέος είχε άθροισμα στα δυο βασικά μαθήματα 4 και μέσο όρο στα 6 μαθήματα 3,42, ενώ στο τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λευκάδας ο τελευταίος υποψήφιος που πέτυχε την εισαγωγή του είχε άθροισμα βαθμολογίας 4,4 στα δυο βασικά μαθήματα και μέσο όρο στα 7 μαθήματα που εξετάστηκε, πέραν του ειδικού μαθήματος, 3,01.



ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...