Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΝ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)


Με τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτή τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο δεινός σκόρερ Γιώργος Νάνος (Μπάμπης).
Η συμφωνία έκλεισε χθες το απόγευμα, ύστερα από φιλική διαβούλευση που έγινε μεταξύ του ποδοσφαιριστή και μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.
Έτσι με την προσθήκη του ογκόλιθου ποδοσφαιριστή, η ομάδα ενδυναμώνεται και με δεδομένο τον ηγετικό χαρακτήρα του Μπάμπη, αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα και πετυχημένη πορεία του συλλόγου, που έχει βάλει τον πήχη ψηλά.
Στη φιλική συνάντηση εκτός από τους εικονιζόμενους Γ. Νάνο, τον γενικό γραμματέα Α. Τανούρη, παρέστησαν ο γενικός αρχηγός Β. Δήμπαλας και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δ. Μασλάρης.

Κατά τα άλλα, όλοι στον σύλλογο κινούνται στον ρυθμό των προετοιμασιών για το 3ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΥ και οι διεργασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.
Ο χώρος έχει σχεδόν διαμορφωθεί, παίρνοντας την τελική του μορφή, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τροφοδοσία των ποτών και λοιπών υλικών.
Οι ιθύνοντες εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την μεγάλη στήριξη, τόσο των χορηγών, όσο και των δεκάδων κατοίκων-εθελοντών.
Οι παραγγελίες για τα μπλουζάκια έχουν σταματήσει, αλλά ο υπεύθυνος για το θέμα Αλέξης Νάνος(βράχος) μας ενημέρωσε, ότι την διάρκεια του πάρτι θα υπάρχουν έξτρα μπλουζάκια για όσους δεν πρόλαβαν.

Αύριο Τετάρτη 6/8 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της ομάδας στο κοινοτικό γυμναστήριο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ" όπου θα γίνει ο αγιασμός και ένα φιλικό διπλό για μια πρώτη γνωριμία των παλιών και νέων παικτών και του προπονητικού τιμ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...