Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ



Ενημέρωση πολιτών με άμεσο μήνυμα (SMS) από την Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας 

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τον πολίτη μπορεί να ωφεληθεί από τη χρήση των νέων τεχνολογιών 

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας εγκαινίασε τις προηγούμενες ημέρες έναν νέο τρόπο ενημέρωσης των πολιτών για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους από τις υπηρεσίες. Οι πολίτες ενημερώνονται για την ολοκλήρωση των υποθέσεών τους και την παραλαβή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών, αδειών μέσω της αποστολής άμεσων μηνυμάτων (SMS) από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Η Διεύθυνση Συγκοινωνιών και Μεταφορών εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών καθημερινά σ’ ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών υποθέσεων. Μέσα από δράσεις ανασχεδιασμού και καλύτερης οργάνωσης των υπηρεσιών, πλέον οι περισσότερες υποθέσεις και αιτήματα που υποβάλλονται διεκπεραιώνονται ακόμη και αυθημερόν. 

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει: «Η νέα δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των πολιτών ήταν μία πρωτοβουλία του Διευθυντή κ. Χρήστου Νηστέλκα και των στελεχών της υπηρεσίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και με μηδενικό κόστος για το δημόσιο, καθώς αξιοποιείται η τεχνολογία του συστήματος ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας και δέσμευση των στελεχών και ηγεσίας της Περιφέρειας. Πρωτοβουλίες βελτίωσης της ποιότητας και εξοικονόμησης πόρων, προωθούνται από την Κυβέρνηση στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενώ είναι σημαντικό να υποστηρίζονται από όλους, ιδιαίτερα στην τρέχουσα περίοδο της οικονομικής κρίσης και του εντεινόμενου διεθνούς ανταγωνισμού».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...