Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΣΑΣ

Πώς να περιποιηθείτε σωστά το μούσι σας: Αψογο λουκ με 5 απλές κινήσεις

O Νοέμβριος είναι ο μήνας που γιορτάζουν τα μουστάκια και τα μούσια για φιλανθρωπικούς σκοπούς (#Movember). Καθώς λοιπόν πλησιάζει, είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά στιλ ή να περιποιηθείτε σωστά το ήδη υπάρχον.
Ο Ερικ Μπάντχολζ, ιδρυτής της εταιρείας περιποίησης Beardbrand και κάτοχος μίας αξιοζήλευτης γενειάδας εξηγεί στο Business Insider πώς να φροντίσετε σωστά τα μούσια και τα μουστάκια σας, προκειμένου να ξεχωρίσετε, όχι μόνο τον Νοέμβρη, αλλά και όλο τον χρόνο.
Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες στην περιποίηση της γενιάδας;
Τα κόβουν ή τα ξυρίζουν πολύ νωρίς. Είναι εύκολο να γίνουν λάθη καταστρέφοντας το σύνολο του λουκ. Είναι καλύτερα να την αφήσετε να μακρύνει για περίπου ένα ή δύο μήνες πριν την αγγίξετε. Εάν πρέπει να την τριμάρετε, τότε κόψτε μόνο τα τελειώματα ή ότι περισσεύει παράταιρα. Ουσιαστικά θα κόβετε 10 έως 40 τρίχες γύρω από τα μάγουλα και το λαιμό
Ποια εργαλεία, πρέπει να έχει ένας άντρας για να φροντίσει τη γενειάδα του;
Μια καλή χτένα ή οδοντωτή βούρτσα μαλλιών θα βοηθήσει να βάλετε τη γενειάδα στη θέση της. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ψαλίδι πάνω στη γενειάδα, όταν έχετε περισσότερο έλεγχο. Δεν είναι όλες οι χτένες και βούρτσες ίδιες και καλό θα είναι να προσέχετε τις χτένες με μικρο-ρωγμές που προκαλούν κόμπους και σπάνε τα γένια.
Ποια γενιάδα θεωρείτε είδωλο;
Μπορώ να σκεφτώ δύο διαφορετικά λουκ. Νομίζω ότι ο Carlos Costa και ο Ben Dahlhaus είναι δύο άτομα με εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Ο Carlos έχει το βαθύ σκούρο μαύρο μούσι, απότομο κούρεμα, και τατουάζ, ενώ ο Μπεν έχει μία πιο ανοιχτόχρωμη γενιάδα και μακριά μαλλιά.
Ποιο είναι το όφελος από τη χρήση λαδιού στη γενειάδα;
Τα έλαια είναι το πιο καλό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μια γενειάδα. Μαλακώνει πραγματικά το μούσι, προσθέτει μια μικρή λάμψη, και μυρίζει ευχάριστα. Είναι παράδεισος για τα γένια σας. Είναι αποτελεσματικό για γενειάδες από περίπου δύο εβδομάδων έως δύο χρόνων σε μήκος.
Πώς είναι καλύτερα να εφαρμοστεί;
Για να το εφαρμόσει, ρίξτε 3 έως 8 σταγόνες στα χέρια σας και απλώστε το λάδι. Στη συνέχεια, ανακατέψτε με αυτό τη γενειάδα σας πρώτα πάνω στο δέρμα κάτω από τη γενειάδα και στη συνέχεια, προς τα γένια. Καλό είναι να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, όταν είναι ακόμα υγρή μετά το ντους.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...