Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ "ΟΣΚΑΡ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" ΩΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

O Λεωνίδας Καβάκος πήρε το «Οσκαρ της κλασικής μουσικής» ως καλλιτέχνης της χρονιάς -Το μήνυμα που έστειλε με μια φωτογραφία του [εικόνες]

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να λύσουμε το αίνιγμα της σχεδόν αδιαφορίας που δείχνει η πολιτεία για την κλασική μουσική, τις σπουδαίες ορχήστρες μας και τους ασφυκτικά ταλαντούχους μουσικούς μας. Μέχρι τότε μπορούμε να πανηγυρίζουμε για τις μεγάλες διακρίσεις τους όπως τη χθεσινή του Λεωνίδα Καβάκου που πήρε το βραβείο του περιοδικού Gramophone ως καλλιτέχνης της χρονιάς. 

Εχει εξαιρετική σημασία το γεγονός ότι το βραβείο απονέμεται κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού. Του παγκοσμίου κοινού που οδήγησε στην κορυφή τον Λεωνίδα Καβάκο αφήνοντας πίσω σπουδαίους μουσικούς, όπως τους αρχιμουσικούς Μάρις Γιάνσονς και Γιανίκ Νεζέτ Σεγκέν και τον βιολονίστα Ρενό Καπισόν.

Το ελληνικό κοινό αναμένεται να τον υποδεχθεί όπως πραγματικά του αξίζει στο Μέγαρο Μουσικής στις 14 Οκτωβρίου σε μια βραδιά γεμάτη από τη μουσική δύναμη του Μπραμς.

Βεβαίως ο Λεωνίδας Καβάκος έσπευσε να ευχαριστήσει το κοινό του με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...