Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ VIBER ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Οι βιντεοκλήσεις ήταν ήδη διαθέσιμες στους χρήστες του Viber για PC και MAC.

Από σήμερα οι κάτοχοι smartphones με λειτουργικά Android και iOS που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων Viber, μπορούν να ανταλάσσουν και δωρεάν βίντεοκλήσεις, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
 Μάλιστα, σε αυτό προστίθεται και η δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης των βιντεοκλήσεων σε πραγματικό χρόνο. Μια παροχή που ήταν διαθέσιμη μόνο από το Skype, μέχρι πριν λίγο καιρό.

   Η νέα παροχή βιντεοκλήσεων μέσω smartphones, που ήταν από καιρό ενεργοποιημένη για τους χρήστες του Viber για PC και MAC, είναι διαθέσιμη ακόμα και σε χαμηλής ισχύος δίκτυα, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι χρήστες του app δεν απολαμβάνουν βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας.

   Να υπενθυμίσουμε ότι η εφαρμογή Viber εξαγοράστηκε για 900 εκατομμύρια δολάρια από την μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου της Ιαπωνίας, τη Rakuten, στις αρχές της χρονιάς, αλλά το app παρέμεινε διαθέσιμo στο ευρύ κοινό.

   Ο ιθύνων του Viber, Talmon Marco, αφού εξήρε τη νέα δυνατότηα video-κλήσεων που θα συνδέει τους χρήστες των smarpthones με κατόχους προσωπικών υπολογιστών, προανήγγειλε τρεις ακόμα μεγάλες παροχές από το Viber μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...