Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

"50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ" - ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ

«50 αποχρώσεις του γκρι»: Με πόσους άνδρες πάνε στη ζωή τους, πόσα ποτά πίνουν και τι συντρόφους ψάχνουν οι γυναίκες που το έχουν διαβάσει

Δραματικές επιπτώσεις, από διατροφικές διαταραχές μέχρι... νυμφομανία, θα μπορούσε να έχει η ανάγνωση του βιβλίου «50 αποχρώσεις του γκρι» από νεαρές γυναίκες, ισχυρίζεται μια νέα «αμφιλεγόμενη» μελέτη. 

Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι νεαρές γυναίκες που έχουν διαβάσει το βιβλίο είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν διατροφικές διαταραχές, να τους δημιουργηθεί η επιθυμία να αλλάζουν συνεχώς ερωτικούς συντρόφους και να γίνουν αλκοολικές, σε σχέση με γυναίκες που δεν έχουν διαβάσει τις «50 αποχρώσεις του γκρι». 

Οι ερευνητές έβαλαν στο μικροσκόπιό τους τη συμπεριφορά 650 γυναικών, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, μελετώντας τη σεξουαλική τους συμπεριφορά αλλά και το βαθμό οικειότητας που ανέπτυσσαν με τους συντρόφους τους. 

Σε σύγκριση με τις εθελόντριες που δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο, εκείνες που το είχαν διαβάσει είχαν κατά 25% περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν σύντροφο που τους φωνάζει ή τις βρίζει, 34% πιθανότητες να έχουν έναν σύντροφο που τις καταδιώκει και 75% περισσότερες πιθανότητες να έχουν κάνει ακραία στερητικές δίαιτες για περισσότερες από 24 ώρες. 

Επίσης, οι γυναίκες που είχαν διαβάσει τα τρία βιβλία της σειράς είχαν 65% περισσότερες πιθανότητες να πίνουν πάνω από πέντε ποτά σε κάθε τους έξοδο και 63% περισσότερες πιθανότητες να έχουν περισσότερους από πέντε ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκειας της ζωής τους. 

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, που διενήργησαν τη μελέτη, αναφέρουν ότι «βιβλία τέτοιου τύπου είναι δυνατό να επηρεάσουν την προσωπικότητα των ατόμων και να προκαλέσουν τέτοιες συμπεριφορές». 

Βέβαια, οι ερευνητές δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν αν οι τάσεις αυτές στις γυναίκες υπήρχαν πριν την ανάγνωση του βιβλίου και απλά μετά το διάβασμα επιδεινώθηκαν ή αναπτύχθηκαν από την ανάγνωση του βιβλίου και μετά.




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...