Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Πόσο κινδυνεύουμε από καρκίνο όταν κάνουμε ακτινογραφίες
Η πρόοδος της τεχνολογίας για ιατρικούς λόγους, έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη μίας μεγάλης γκάμας εξετάσεων απεικόνισης που βασίζονται στη χρήση ακτινοβολίας και συμβάλλουν στην εύκολη διάγνωση, αλλά και θεραπεία εσωτερικών παθήσεων.
Αν ανησυχείτε για τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου, κάθε φορά που ο γιατρός σας συστήνει να κάνετε εξετάσεις που προϋποθέτουν τη χρήση ακτινοβολιών, τότε ο παρακάτω πίνακας θα σας κατατοπίσει.
Όπως φαίνεται, οι πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου, είναι στην πλειοψηφία τους πολύ μικρές ποσοστιαία, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε κάθε περίπτωση το ιατρικό προσωπικό καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διατηρεί τη δόση της ακτινοβολίας σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.


ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...