Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ



Έδεσσα, 07 Οκτ 2014
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΤ/ΧΩΝ
ΟΤΕ πε ΠΕΛΛΑΣ

Ολοκληρώθηκε και φέτος επιτυχώς το Τουρνουά Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Μακεδονίας – Θράκης. Το 20ο Τουρνουά έλαβε χώρα  στα Λουτρά του Πόζαρ το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.
Το γιορτινό κλίμα της όλης εκδήλωσης και η φιλική συμπεριφορά των αθλητών – συναδέλφων όλων των αποστολών εκπλήρωσαν όλους τους στόχους του τουρνουά που ήταν η ευγενής άμιλλα, η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και άφησε μια ευχάριστη ανάμνηση σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ. Στο τουρνουά συμμετείχαν δεκατέσσερις αθλητικές αποστολές από Μακεδονία και Θράκη ενώ ο αριθμός των παιχτών και συνοδών ξεπέρασε τα 450 άτομα.
           Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ πε Πέλλας ευχαριστεί το Δήμο Αλμωπίας για την παραχώρηση των γηπέδων, τους επιχειρηματίες των χωριών Λουτράκι και Όρμα για την άψογη φιλοξενία τους και φυσικά τις αποστολές που συμμετείχαν , το Δ.Σ. της ΠΕΕ ΟΤΕ και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Ο.Τ.Ε.



Από το Δ.Σ. του Π.Κ. ΟΤΕ Πέλλας





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...