Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη εκλογική μάχη με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα και στην ΠΕΛΛΑ
Ο συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη του σε Εδεσσαϊκή εφημερίδα μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τις υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές στην ΠΕΛΛΑ
Δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ της Πέλλας είναι έτοιμος γα την εκλογική μάχη τονίζοντας ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν.
Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ανοιχτός οργανισμός ή μήπως υπάρχουν όρια απάντησε: «Τα όρια εκφράζονται μέσα από τις πολιτικές και ιδεολογικές μας θέσεις. Όσοι τις αποδέχονται γίνονται μέλη. Άλλα όρια δεν υπάρχουν, οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους. Από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε ότι όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης στις σχέσεις των πολιτών με την ενεργό πολιτική. Αυτή τη σχέση καλούμαστε να αποκαταστήσουμε με έναν δυναμικό μηχανισμό στην Πέλλα που βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους, που ακούει και συζητά με τους πολίτες, που παρεμβαίνει και αναδεικνύει κοινωνικά προβλήματα και προτάσεις για τις λύσεις τους και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της κοινωνίας μας».
Απαντώντας για την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα για τις εκλογές θύμισε ότι το καλοκαίρι αλλά και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας έκανε πολλές παρεμβάσεις ουσίας αναδεικνύοντας την ανάγκη αντίστασης στην πολιτική ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου στην Πέλλα ( υδροηλεκτρικά Άγρα και Εδεσσαίου, χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν), προτείνοντας λύσεις για την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας κ.α., αναδεικνύοντας τις προγραμματικές θέσεις για την Πέλλα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιλογή των ατόμων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές. «Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη εκλογική μάχη με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι το πρώτο κόμμα και στην ΠΕΛΛΑ».
Σε ερώτηση για το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος είπε: « Τονίζω ότι οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα κριθούν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Σε αυτές τις διαδικασίες ο καθένας , μέλος ή φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί εφόσον το επιθυμεί να εκδηλώσει το συμμετοχικό του ενδιαφέρον. Σε ότι αφορά την προσωπική μου διάθεση, δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετέχω σ’ αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες».

Σε ερώτηση γιατί συστήνει στον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές η απάντηση του συντονιστή της Νομαρχιακής ήταν η παρακάτω : « Γιατί αυτοί που κυβερνούν πρέπει να φύγουν. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις ανατροπής που μπορούν να οδηγήσουν την χώρα μπροστά. Η σκληρή διαπραγμάτευση για το κούρεμα του δημόσιου χρέους, η αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης, η άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η επανεκκίνηση της οικονομίας και η επανάκτηση της εργασίας είναι μερικές από αυτές τις πολιτικές. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ δίνουμε δύναμη στην ελπίδα. Για μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνιστή τον Ελληνικό λαό».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...