Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2 - 1


Σε ένα δυνατό, αλλά μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Μακεδονικός Ίδας νίκησε τον ΑΣ Πρόμαχοι με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας με πάθος και με έξυπνη τακτική, εξουδετερώνοντας τα ατού των Προμάχων, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι παίκτες του Τ. Χουλουιλίδη έπαιξαν με σοβαρότητα και με προσήλωση στον αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν, μετατρέποντας τις δυο από αυτές σε γκολ.
Από την άλλη, οι παίκτες του Β. Σαμαρά, εμφανίστηκαν ασύνδετοι και με πολλά λάθη, ενώ στη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έλειψαν και τα νεύρα. Στα τελευταία λεπτά έδειξαν το ποδοσφαιρικό τους πρόσωπο, τρέχοντας με δαιμονισμένους ρυθμούς, αλλά ήδη ήταν αργά για να ανακάμψουν,  ενώ οι της Ίδας πάγωναν το παιχνίδι έξυπνα, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο με καθυστερήσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν οξύμωρο, με τους μεν φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, τους δε γηπεδούχους να χάνουν τις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Στο 8’ σουτ του Γάτσου μπλοκάρει ο Χ. Σέλκος των Προμάχων.
Σουτ του Χουλουιλίδη της Ίδας στο 13΄εξουδετερώνει ξανά ο Σέλκος.
Στο 28’ σέντρα από φάουλ του Γάτσου, πιάνει κεφαλιά ο Α. Δημητρίου και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Το 1-0 γίνεται στο 33’ όταν από συνδυασμό της επίθεσης του Μακεδονικού, ο Γάτσος γίνεται τελικός παραλήπτης και σκοράρει με εύστοχο πλασέ.
Οι των Προμάχων προσπαθούν να απαντήσουν και χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 35’ όταν το σουτ του Σαμσούρη έφυγε μόλις άουτ.
Το ημίχρονο τελείωσε με μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 44’ όταν ο Στόϊκος πήγε να «κρεμάσει» τον Σέλκο, ο οποίος με υπερπροσπάθεια απέκρουσε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυο καλές φάσεις για την Ίδα στο 49’ με τον Στόϊκο, και στο 50’ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Νιβουρλή, που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Σέλκο και έγραψε το 2-0.
Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά κινούνταν σπασμωδικά και έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες, στο 62’ με τον Γ. Νάνο, στο 70’ με τον Γ. Μούγιο και στο 72΄με τον Προίκο.
Το 2-1 σημείωσε ο Γ. Νάνος στο 81’ όταν εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην άμυνα της Ίδας και από κοντά σκόραρε με σουτ πλασέ.
Με αναπτερωμένο το ηθικό τους οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και έχασαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.
Αξιοσημείωτες ευκαιρίες ήταν αυτή του Ν. Νάνου στο 87’ όταν η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ και του Γ. Νάνου στις καθυστερήσεις όταν η τεχνική κεφαλιά, που έπιασε, δεν βρήκε τον στόχο της.
Στο τέλος του παιχνιδιού τραυματίστηκε ο Χ. Δημητρίου της Ίδας, όταν χτύπησε στο κεφάλι, και έχασε τις αισθήσεις του και μετά από το πρώτο σοκ όλων των παρευρισκόμενων, επανήλθε, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από τον Μακεδονικό διακρίθηκαν οι Γάτσος, Νιβουρλής, Χουλουιλίδης και Στόϊκος.
Από τους Προμάχους ξεχώρισαν οι Δ. Νάνος, Ν. Νάνος, Γ. Νάνος και Αμπάρης.

Η διαιτησία του κυρίου Γιαλαμουίδη ήταν πολύ καλή, ενώ οι δυο βοηθοί του, Μαυρίδης και Αλατζάς τον βοήθησαν τα μέγιστα με τις εύστοχες υποδείξεις τους.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ
Εμμανουηλίδης, Ροδοβάνης, Μπαϊρακταρίδης, Χ. Δημητρίου(Μποζίνης), Α. Δημητρίου, Κονταξής, Γάτσος, Τορέντσης, Χουλουιλίδης, Στόϊκος(Μπαϊρακταρίδης), Νιβουρλής.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τ. Χουλουιλίδης

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χ. Σέλκος, Ι. Μούγιος(Προίκος), Καλογιάννης(Καραμήτσος), Δ. Σέλκος(Γ. Μούγιος), Σαμσούρης, Δ. Νάνος, Ν. Νάνος, Γ. Νάνος, Γ. Σέλκος, Αμπάρης, Άτζος.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Σαμαράς

































1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...