Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Δέκτες παραπόνων από πολλούς αναγνώστες έχουμε καταστεί τις τελευταίες εβδομάδες, από αγανακτισμένους κατοίκους-οδηγούς του χωριού.
Ο λόγος είναι οι δυο τεράστιες κι επικίνδυνες λακκούβες, που έχουν σχηματιστεί στην μεγάλη γέφυρα στην είσοδο του χωριού, μία σε κάθε πλευρά της και οι οποίες λακκούβες ελλοχεύουν σοβαρότατο κίνδυνο ατυχήματος.
Είναι γνωστή η παντελής έλλειψη συντήρησης του οδοστρώματος σε όλο το μήκος του μέχρι την Αριδαία καθώς επίσης και η ανύπαρκτη διαγράμμισή του, αλλά οι δυο συγκεκριμένες λακκούβες είναι το κερασάκι στην τούρτα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.
Απευθύνεται λοιπόν μια αγωνιώδης έκκληση προς κάθε αρμόδιο, για την όσο το δυνατόν συντομότερη παρέμβαση στο σημείο, πριν είναι πολύ αργά και "πέσουμε από τα σύννεφα" από κάποιο θλιβερό τροχαίο.




3 σχόλια :

exoume antidhmarxous << dikous mas xwrianous>> pou mono psifous psaxnoun kai sto telos tipota den kanoun mono to mhniatiko na peftei kai na lene oti kati eginan kai ti gnwsth frasei <>

12 04 ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ? ΤΑΡΙΚΟΣ

Έλεος!!Ας κάνει κάποιος κάτι!!Υποτίθεται ότι έχουμε μέσα*και δύο κιόλας*,αλλά πάλι ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!Δεν λέω ότι φταίνε μόνο"τα μέσα"-.-Αφού βλέπουμε ότι κανείς δεν κάνει τίποτα,θα έπρεπε ήδη να το είχαμε ζητήσει από τον δήμο...Ας μην περιμένουμε μόνο από τους άλλους!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...