Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΙ ΨΗΦΩΝ, LIKE

Κυβέρνηση μέσω Facebook -Πρωθυπουργός ζήτησε από το λαό να προτείνει τους υπουργ

Αντί για ψήφους, «Like». Αυτή την ιδέα είχε ο πρωθυπουργός της Υεμένης, προκειμένου να διαμορφωθεί η νέα κυβέρνηση, ζητώντας από τον κόσμο να προτείνει υποψήφιους υπουργούς μέσω του Facebook. 

Με ανάρτησή του την 1η Νοεμβρίου, ο Καλέντ Μπαχά καλούσε τον κόσμο να του προτείνει τους ανθρώπους που θα έπρεπε να καταλάβουν τα πόστα της νέας κυβέρνησης συνεργασίας. Τις προηγούμενες ημέρες η πρότασή του συγκέντρωσε πάνω από 13.000 σχόλια και αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης, καθώς δεν ενθουσιάστηκαν όλοι με το σχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου μέσω των social media. 

Χιλιάδες ονόματα προτάθηκαν πάντως, παρότι αρκετοί τον επέκριναν τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει όραμα για το έργο του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επιλογή των συνεργατών του. Το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση της Υεμένης, αν και είναι άγνωστο το κατά πόσο έπαιξαν ρόλο τελικά τα «Like» στο Facebook για την επιλογή των προσώπων.





ΠΗΓΗ... http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...