Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΠΑ-ΧΙΠΣΤΕΡ. ΤΑΤΟΥΑΖ, ΜΟΥΣΙΑ, ΣΚΕΗΤΜΠΟΡΝΤ ΚΑΙ... ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

Ο παπα-χίπστερ: Γνωρίστε τον πιο μοδάτο κληρικό της Βρετανίας [εικόνες]

Ενας πολύ διαφορετικός μοδάτος παπάς ανατρέπει την εντύπωση που έχουμε για τους εκπροσώπους του Θεού.
Ο Ρομπ Ποπτζόι, είναι μόλις 30 χρόνων και η εμφάνιση του θυμίζει περισσότερο χίπστερ παρά κληρικό. Με μακρύ μούσι, αμέτρητα τατουάζ και ενεργή συμμετοχή στα social media, ο απίστευτος παπάς είναι επίσης ικανότατος σκέητερ και σνόουμπόρντερ, πρώην προπονοτής μπάσκετ, λάτρης της χιπχοπ και φαν των Star Wars.
Μιλώντας στην Βρετανική Telegraph, ο παπα-χίπστερ εξηγεί «Προσπαθώ να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Καθώς εκπροσωπώ τη θρησκεία και την πίστη, προσπαθώ να αμφισβητήσω τους παλιούς παραδοσιακούς τρόπους και να κάνω τη θρησκεία προσιτή για όλους. Υπάρχει μια κοινή παρερμηνεία ότι οι εκπρόσωποι της εκκλησίας πρέπει να μοιάζουν πιο "ιεροί" από τον μέσο άνθρωπο. Αλλά κοιτάξτε με, είμαι απλώς εγώ»
Ο ιερέας έχει επίσης κάνει το μοντέλο για τους σπουδαστές φωτογραφίας στο κολέγιο. Μάλιστα για το έργο ενός μαθητή είχε φωτογραφηθεί γυμνόστηθος, καλυμμένος με μπογιά και φορώντας παπιγιόν.
«Είναι υπέροχο που οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τη διαφορετικότητα μου και τους αρέσει η εμφάνιση μου, αλλά δε θέλω να εγκαταλείψω τη δουλειά μου ως κληρικός για να γίνω μοντέλο» εξηγεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...