Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

MILION MASK MARCH: ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ANONYMOUS ΣΕ 463 ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Συναγερμός για τις σημερινές πορείες των Anonymous σε 463 μέρη του κόσμου [εικόνες & βίντεο]

Σε συναγερμό βρίσκονται 463 πόλεις σε όλο τον κόσμο, αναφορικά με την σημερινή μεγάλη διαδήλωση-πορεία των Anonymous.
Συγκεκριμένα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί το Milion Mask March σε 463 μέρη σε όλο τον πλανήτη, όπως ανακοίνωσαν στο site τους οι Anonymous και παρέθεσαν και σχετικό χάρτη. Πρόκειται για την πορεία που διοργανώνουν οι Anonymous και στην οποία όλοι οι διαδηλωτές θα κρύβουν τα πρόσωπά τους για να προστατεύσουν την ταυτότητά τους.
Η πορεία είναι μια διαμαρτυρία ενάντια στη λιτότητα, τις παρακολουθήσεις των πολιτών και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 2013 η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 2.500 άτομα μόνο στο Λονδίνο. Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook αναφέρει ότι πάνω από 6.000 άνθρωποι θα συμμετέχουν φέτος στην αγγλική πρωτεύουσα.
Η πρώτη πορεία έγινε το 2011 με μόλις 50 άτομα και ονομαζόταν OpVendetta. Το 2012 οι διαδηλωτές ήταν 2.000 και το 2013 ελήφθη η απόφαση να μετονομαστεί σε Million Mask March.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...