Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

Ομογενείς μαζεύουν υπογραφές για να σταματήσει το ριάλιτι που τους δείχνει βλάχους και βάρβαρους [βίντεο]


Ξεκινάει στο MTV το αμερικανικό ριάλιτι με Έλληνες ομογενείς και πριν καν βγει στον αέρα έχουν αρχίσει οι αντιδράσεις. Το ριάλιτι λέγεται «Growing Up Greek» και δείχνει τη ζωή σε κοινότητα ομογενών στο Tarpon Springs της Φλόριντα.
Η αντίδραση μέρους της ομογένειας ήταν άμεση και μαζεύουν υπογραφές για να ακυρωθεί η προβολή ή να γυριστεί ξανά ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως αναφέρουν στην πλατφόρμα των υπογραφών, το ριάλιτι είναι προσβλητικό, δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο που μεγαλώνεις «ελληνικά» και έχουν προσπαθήσει σκληρά για μην υπάρχουν αυτά τα στερεότυπα.
Το ριάλιτι δείχνει τους ομογενείς να χορεύουν στα μπουζούκια, να βρίζουν σαν βλάχοι, να είναι αμαθείς κ.λπ. Γράφουν στο μήνυμα της πλατφόρμας συλλογής υπογραφών που έχει τίτλο «Ακυρώστε το σόου ή ξαναγράψτε την αλήθεια»:
"Growing up Greek " is a gross misrepresentation of what it means to Grow up Greek.  What makes us Greek is PRIDE. Pride for our faith, family and each other.  This show lessens us to look like Jersey Shore!  We have worked hard to not have that stereotype.  We are an ethnicity strong in family and Orthodoxy.    This show is NOT who we are and we are embarrased.
Δείτε το τρέιλερ του ριάλιτι:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...