Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


Δηλώσεις εφαρμογής δικαιούχων σακχαροτεύτλων για λήψη οικονομικής ενίσχυσης
στο τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών


Από το τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι:

Όλοι οι δικαιούχοι παραγωγοί σακχαροτεύτλων που αναμένουν να λάβουν οικονομική ενίσχυση για τη συμμετοχή τους στις προσκλήσεις υπ' αριθμ. 16228/23-11-2012 και 6777/26-03-2013 της Δράσης 2.3Β “Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Παραγωγή Σακχαροτεύτλων” του Μέτρου 2.1.4 “Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις” του Π.Α.Α. 2007-2013, καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αντίστοιχες Δηλώσεις Εφαρμογής (Δ.Ε.) και τα Ετήσια Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ε.Σ.Π.Δ.).

Οι δηλώσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι την  Παρασκευή 09 Ιανουαρίου 2015.
Όσοι δεν υποβάλουν τις ανωτέρω δηλώσεις δεν θα λάβουν οικονομική ενίσχυση.

Αναλυτικά αφορά:

Για τους δικαιούχους της 1ης πρόσκλησης: τις Δηλώσεις Εφαρμογής (ΔΕ) των ετών 2012  και 2013  (ετών εφαρμογής) και τα Ετήσια Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ε.Σ.Π.Δ.) των ετών 2013 και 2014 (ετών εφαρμογής).

Για τους δικαιούχους της 2ης προσκλησης: τις Δηλώσεις Εφαρμογής του έτους 2013 (έτος εφαρμογής) και τα Ετήσια Σχέδια Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Ε.Σ.Π.Δ.) του 2014 (έτους εφαρμογής).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Τμήματος Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας στην Πλατεία ΠΙΚΠΑ στα Γιαννιτσά (δίπλα από το ταχυδρομείο Γιαννιτσών) είτε στα τηλέφωνα 2381352314 και  2381352319.
Ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας
 Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας  




Τρύφων Τσαντάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...