Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ"

Ενταση και ο αποστομωτικός Σάκης Ρουβάς -Στα βραβεία Κάρολος Κουν
Φωνές, δυσφορία, χειροκροτήματα, αντιδράσεις και ο Σάκης Ρουβάς να φωνάζει πως πήρε το βραβείο με την ψυχή του: Δεν πρόκειται για μια μετα-περφόρμανς αλλά για όσα έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής κατά την απονομή των βραβείων «Κάρολος Κουν» με τον Σάκη Ρουβά να παίρνει το μεγάλο βραβείο Αρχαίου Δράματος για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία Βάκχαι του Ευρυπίδη το περασμένο καλοκαίρι.
«Με τι εφόδια πήρε το βραβείο» ακούστηκε μια γυναικεία φωνή όταν ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή της αίθουσας Δημήτρης Μητρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής για να παραλάβει το βραβείο του.
«Με την ψυχή μου» φώναξε ο Ρουβάς που πιο ετοιμόλογος και σίγουρος από ποτέ έδειξε να πατά σε ένα χώρο που τον έχει αμφισβητήσει, που τον θεωρεί παρείσακτο.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Χρυσούλα Διαβάτη που τιμήθηκε για το «Δυο γυναίκες χορεύουν», αρνήθηκε να πάρει τη διάκρισή της και δήλωσε από μικροφώνου:
««Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».
Η ατάκα αυτή έδωσε και την «πάσα» στον Ρουβά να πει κατά τη βράβευσή του ««Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».
Τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ο Κυριάκος Λουκάκος (πρόεδρος της επιτροπής μουσικής) λέγοντας πως σε αυτή την εκδήλωση βραβεύονται άνθρωποι και προσπάθειες, όχι προκαταλήψεις. Όλα αυτά έλαβαν μέρος στην απονομή των βραβείων Κάρολος Κουν και των βραβείων Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2013 – 14 της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών & Μουσικών Κριτικών, μέλους της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Θεάτρου.





Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...