Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

MI NOTE: ΤΟ "iPHONE 6 ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ"

Mi Note: αυτό είναι το "iPhone 6 της Κίνας"

Η κινεζική Xiaomi που κατασκευάζει smartphones, είναι σήμερα η πιο 'πολύτιμη' start-up εταιρεία του κόσμου, ξεπερνώντας σε αξία κεφαλαιοποίησης ακόμα και την Uber (40 δισ.), με την εκτιμώμεμνη αξία της σε ρευστό να φτάνει τα 45 δισεκατομμύρια δολάρια. 
   Με αυτό κατά νου, η εταιρεία αποκάλυψε σήμερα το Mi Note, το νέο της κορυφαίο μοντέλο, οθόνης 5,7 ιντσών, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους ανταγωνιστές του iPhone 6 Plus της Apple.

Το λεπτό και ελαφρύ Mi Note Pro της Xiaomi, θα προσφέρει κυριολεκτικά κρυστάλλινη εικόνα και ήχο
Το λεπτό και ελαφρύ Mi Note Pro της Xiaomi, θα προσφέρει κυριολεκτικά κρυστάλλινη εικόνα και ήχο 

Πρόκειται για ένα κομψό, ελαφρύ, λεπτό smartphone (6,95mm - λεπτότερο απο το iPhone) με αλουμiνένιο περίβλημα και άθραυστο Gorilla Glass 3, υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, με την 'Pro' έκδοση να προσφέρει οθόνη ανάλυσης quad HD (2,560 x 1,440 pixel), έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 στα 2GHz, 4GB μνήμης RAM, και 64GB αποθηκευτικού χώρου.  

Άθραυστο Gorilla Glass 3 προστατεύει την οθόνη 5,7 ιντσών του Xiaomi Mi Note
Άθραυστο Gorilla Glass 3 προστατεύει την οθόνη 5,7 ιντσών του Xiaomi Mi Note 

Η τιμή του 'Pro' μοντέλου του Mi Note, που θα κυκλοφορήσει το Μάρτη θα αγγίζει τα 533 δολάρια ενώ το βασικό μοντέλο, με οθόνη HD και κάμερα 14 Megapixel την οποία θα μοιράζεται με το Pro, θα είναι 371 δολάρια. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι χωρίς πολλές συστολές, η εταιρεία Xiaomi, συγκρίνει ανοιχτά το νέο της μοντέλο με το παρεμφερών προδιαγραφών iPhone 6 Plus, όπως φαίνεται στην παραπάνω και σε πολλές ακόμα φωτογραφίες στο site της συσκευής.
   Πάντως, μέχρι στιγμής, αναφέρει το Bloomberg, αν και η Xiaomi δεν στοχεύει την άμεση επέκτασή της στην Ευρωπαϊκή ή την Αμερικανική αγορά (η επόμενη χώρα εξαγωγής εκτός Ασίας, θα είναι η Βραζιλία), η επιθετική της τιμολογιακή πολιτική μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τις τιμές των smartphones, σε παγκόσμιο επίπεδο. 




 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...