Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

BEE ECONOMY: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΓΚΟΤΙΝΟ


Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιάννη Κετικίδη στον Δήμο Νεγκότινο της Π.Γ.Δ.Μ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας « Bee-economy», το οποίο αποτελεί μια πρωτοβουλία των δήμων για στήριξη της μελισσοκομίας μέσω δράσεων έρευνας, εκπαίδευσης και προώθησης και αφορά στο τομέα της Οικονομικής Ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αλμωπίας έχει ξεκινήσει ήδη, ενώ ο Δήμος Νεγκότινο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και στα πλαίσια της συγκεκριμένης συνεργασίας, θα γίνουν διακριτές δράσεις από τη πλευρά του κάθε Δήμου, καθώς επίσης και συναντήσεις εργασίας για ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Στη συνάντηση των κ.κ. Μπίνου και Κετικίδη με τον Δήμαρχο Νεγκότινο και τους συνεργάτες του, συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα και οι πρώτες δράσεις που περιλαμβάνουν την προμήθεια μελισσοκομικού οχήματος για τον Δήμο Αλμωπίας και τη διαμόρφωση χώρου για το μελισσοκομικό σχολείο.

Επιπλέον, έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα των δύο Δήμων για να βρεθεί κοινός τόπος για την επεξεργασία νέων προτάσεων σε ερχόμενες προσκλήσεις που θα σχετίζονται με θέματα όπως η ύδρευση, η οδοποιία και ο τουρισμός.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Γιάννης Κετικίδης σε δήλωση τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις παραπάνω επαφές οι οποίες θα αποφέρουν όπως είπαν σημαντικά οφέλη για τον Δήμο μας.

Η επίσκεψη συνέπεσε με τους εορτασμούς της πόλης του Νεγκότινο, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στο κρασί, το οποίο αποτελεί σημαντική παραγωγική δραστηριότητα για τη συγκεκριμένη περιοχή.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...