Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Σ.ΒΑΡΔΑΛΗ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ, ΑΡΣΕΝΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ



Το Σαββάτο 28 Φλεβάρη 2015, αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε. με τον Σάκη Βαρδαλή, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά του Δήμου Σκύδρας  στην ΠΕ Πέλλας.

Στις 6μμ επισκέφθηκαν τα Σεβαστειανά και παραβρέθηκαν στην συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι διεκδικούν να μην προχωρήσει η εκμίσθωση έκτασης 350 περίπου στρεμμάτων του Αγροκτήματος Σεβαστειανών σε εταιρεία για 25ετή εκμετάλλευση, αλλά να δοθεί σε ακτήμονες και μικροκληρούχους του χωριού για καλλιέργεια.
Ο Σάκης Βαρδαλής εκφράζοντας την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα των κατοίκων, τους ενημέρωσε ταυτόχρονα και για την κατάθεση, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, σχετικής Ερώτησης στη Βουλή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία του Κόμματος περιόδευσε στα χωριά Πετριά και Αρσένι, ενημερώνοντας  την αγροτιά για την παρέμβαση του ΚΚΕ, μέσω της  Ευρωκοινοβουλευτικής του Ομάδας, με την οποία ζητείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η λήψη άμεσων μέτρων για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών και άλλων μικρομεσαίων αγροτών που επλήγησαν από τις κυρώσεις της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας.


  

                                                                           Το Κοινοβουλευτικό Τμήμα
                                                                           της Κομματικής Οργάνωσης                

                                                                         Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...