- 2-3 κομμάτια μπακαλιάρο χωρίς την αρμύρα του
- 3 χοντρά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Λίγο μαϊντανό
- 2 φύλλα δάφνης
- Ντοματάκια μικρά, κομμένα στα δύο
- Μπόλικο ελαιόλαδο
- Λίγο δενδρολίβανο και θυμάρι σε κλαδάκι
- 1 κιλό πατάτες φούρνου
- Ξέρετε ότι για να ξαρμυρίσετε τον μπακαλιάρο απαιτούνται 36 ώρες.
- Βάλτε τα κομμάτια σε νερό μπόλικο και αλλάξτε το νερό 2-3 φορές μέσα στην ημέρα
- Σε ένα ταψί γυάλινο τοποθετήστε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη δάφνη, τον μαϊντανό, το λάδι
- Ανακατέψτε τα πολύ καλά για να πάρουν όλα τα υλικά τα αρώματα
- Ανάμεσά τους τοποθετήστε τον μπακαλιάρο με το δέρμα προς τον πάτο
- Ρίξτε τα ντοματάκια ανάμεσα στα υλικά και αλατίστε ελαφρά μόνο τις πατατούλες
- Βάλτε στους 240 βαθμούς, σε ζεστό φούρνο
- Γυρίστε καμιά φορά τις πατατούλες, να πάρουν λάδι και αρώματα
- Σε 50 λεπτά είναι έτοιμο!
Πηγή: http://www.iefimerida.gr/
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.