Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πλούσιο το φετινό συναυλιακό πρόγραμμα -Hχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής
Φέτος το μουσικόφιλο κοινό της Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία εκπληκτική σειρά συναυλιών, με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που απευθύνονται σε όλα τα γούστα.
Από τους φαν της όπερας και της ελέκτρο, μέχρι τους πιστούς μεταλλάδες και ροκάδες, φέτος δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος, αφού στην χώρα μας θα έρθουν η μαγευτική Εμα Σάπλιν, οι θεότρελοι Prodigy, οι μοναδικοί Judas Priest, οι πολυβραβευμένοι Black Keys και πολλοί ακόμη.
Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα συναυλιών:
ΕΜΜΑ SHAPLIN - 3 Απριλίου
Στην Ιερά Οδό η Emma Shapplin θα εμφανιστεί με την full band της (επταμελές κλασσικό σύνολο με δύο έξτρα φωνές) και θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της, καθώς και κομμάτια από τον νέο δίσκο της "Dust Of A Dandy".
Εισιτήρια: όρθιοι: 30 ευρώ (προπώληση), 35 ευρώ (ταμείο), καθήμενοι: 40 ευρώ (προπώληση), 48 (ταμείο).
Σημεία προπώλησης: On Line: www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
KOVACS - 24 Απριλίου
Η Kovacs, με ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές της θα βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά: στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Votanikos Live Stage και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 25 Απριλίου, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.
Εισιτήρια: προπώληση: 15 ευρώ, ταμείο: 20 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Seven Spots, Reload Stores, Ticket House, Cartone, Black &f Burger, Imantas record shop, Σχοινοβάτης bar.
THURSTON MOORE BAND - 25 Απριλίου
Ο Thurston Moore, τραγουδιστής / κιθαρίστας και ηγετική φυσιογνωμία των «Sonic Youth»,έρχεται στη χώρα μας μαζί με τη μπάντα του για να θα εμφανιστεί το Σάββατο 25 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα)
Εισιτήριο: 22 ευρώ και 25 ευρώ, 28 ευρώ (ταμείο).
Σημεία προπώλησης: Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, on line: www.viva.gr, Τηλεφωνικά στο 11876.
SKRILLEX - 2 Μαίου
Ο πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής βραβείου Grammy, «Skrillex» - ο κατά κόσμον Sonny John Moore- έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall για μια«ηλεκτρισμένη» βραδιά.
Εισιτήρια: 50 ευρώ ,40 ευρώ, 30 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, Viva.
THE LIMINANAS - 8 Μαϊου
Οι Limiñanas, η μπάντα από το Perpignan της Γαλλίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το psychedelic / garage rock με τη vintage pop, έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία, στο Fuzz Live Music Club.
Eισιτήρια: 13 ευρώ (προπώληση) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 16 ευρώ. Ταμείο: 19 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, on line:www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876.
THE STRANGLERS - 23 Μαΐου
Οι Stranglers, οι θρυλικοί «Men In Black» του πανκ και ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε ποτέ η Βρετανική rock'n'roll σκηνή, επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο Fuzz Live Music Club.
Εισιτήριο: 24 ευρώ (προπώληση) για περιορισμένο αριθμό και συνεχίζεται στα 27 ευρώ, ταμείο: 30 ευρώ.
Σημεία προπώλησης : Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά στο 11 876 , www.viva.gr.
BLACK KEYS - 30 Μαΐου
Στην πρώτη μέρα του Rockwave Festival, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι μοναδικοί Black Keys.
Το ντουέτο των Dan Auerbach (κιθάρα φωνή) και ο Patric Carney (drums) αποτελεί ένα από το πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Εισιτήρια: 42 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210-3304133, Online Sales ticketpro.gr | tickethouse.gr.
ROBBIE WILLIAMS - 20 Ιουνίου
Ο Robbie Williams, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία συναυλία στα πλαίσια του Rockwave Festival 2015, στο Terra Vibe Park. Η συναυλία στην Αθήνα εντάσσεται στο πρόγραμμα της περιοδείας του «Let Me Entertain You Tour 2015».
Εισιτήρια: 48 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου), 54 ευρώ (μετά την εξάντληση των πρώτων), 60 ευρώ (στην τελική φάση της προπώλησης), 80 ευρώ εισιτήρια Pitch A, 98 ευρώ VIP εισιτήρια.
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366.
BETH HART - 30 Ιουνίου
Φέτος το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια μοναδική εμφάνιση, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Εισιτήρια: 20 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) : 20 ευρώ (όρθιοι), 25 ευρώ (καθήμενοι), 22 ευρώ (όρθιοι) και 27 ευρώ καθήμενοι. Ταμείο: 25 ευρώ όρθιοι, 30 καθήμενοι.
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Sevenspots, Ιανός
PRODIGY, JUDAS PRIEST, ROTTING CHRISTT - 4 Ιουλίου
Οι ανατρεπτικοί The Prodigy, ολοκληρώνουν την τρίτη μέρα του Rockwave Festival, ενώ θα εμφανιστούν στην Τerra Stage.
Oι Judas Priest με την 40ετή πορεία τους, που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans θα εμφανιστούν στη Vibe Stage
Οι Rotting Christ με 27 χρόνια στη «συναυλιακή» τους πλάτη και πάνω από 1000 shows
Εισιτήρια για την τρίτη μέρα του φεστιβάλ: Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 36 ευρώ (μέχρι τις 31 Mαρτίου 2015), Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ (από 1η Απρίλιου έως 31 Μαΐου 2015). Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ. Ταμείο: 45 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366, Online Sales, ticketpro.gr, tickethouse.gr.
BLACK LABEL SOCIETY - 24 Ιουλίου
Οι Black Label Society επιστρέφουν στην Ελλάδα και αυτή τη φορά στο TerraVibe, έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο δίσκο τους «Catacombs of the Black Vatican».
Εισιτήρια: 24 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια), 26 ευρώ (στην δεύτερη φάση της προπώλησης), 28 ευρώ (στην τελική φάση της προπώλησης).
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366, Metal Era,Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133, Online Sales: ticketpro.gr, tickethouse.gr.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...