Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ TOY ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ



     Πικετοφορίες του ΚΚΕ σε Έδεσσα και Γιαννιτσά ενάντια στο Μνημόνιο

      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27 Φλεβάρη οι πικετοφορίες, που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ στους «Μικρούς Καταρράκτες» της Έδεσσας και στην Πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά. Η εκδήλωση της Έδεσσας εξελίχτηκε στη συνέχεια σε δυναμική πορεία στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.
      Με κύριο σύνθημα  «Καμία ανοχή στη νέα Συμφωνία κυβέρνησης & ΕΕ για την επέκταση του Μνημονίου - Άμεση κατάργηση Μνημονίων & Εφαρμοστικών νόμων - Ανάκτηση των απωλειών. ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ», βρέθηκαν και συμμετείχαν στις πικετοφορίες εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, νεολαία.

       Με αγωνιστική συνέπεια το ΚΚΕ διαδήλωσε ενάντια στη νέα συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Για όσους έσπευσαν να  κατηγορήσουν το ΚΚΕ, ότι κάνει αντιπολίτευση μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, τους θυμίζουμε το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ το Μάη του 2010, αλλά και τις εκατοντάδες μικρές και μεγάλες μάχες τα τελευταία χρόνια στο κίνημα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ.
       Απευθύνθηκε με τις πικετοφορίες κάλεσμα στους κατοίκους της Πέλλας να μη δείξουν καμία ανοχή, καμία αναμονή στη νέα συμφωνία, που προβλέπει νέα μέτρα σε βάρος του λαού.
       Το ΚΚΕ συνεπές σε όσα έλεγε προεκλογικά, κατέθεσε πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων. Εδώ θα κριθούμε όλοι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Επιπλέον πρότεινε τη συζήτηση και την ψήφιση στη Βουλή της νέας συμφωνίας και ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του με ονομαστική ψηφοφορία.
      Η λύση για την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας είναι στην οργάνωση της πάλης του για την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχε στα χρόνια της κρίσης, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, με αποδέσμευση από την ΕΕ, με μονομερή διαγραφή του χρέους, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και με το λαό στην εξουσία
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΕ
ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ



   Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...