Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΤΕΛΙΚΟΣ" ΤΗΣ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ- ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ



Η μητέρα όλων των μαχών για Άρη Νησίου και ΑΣ Πρόμαχοι, θα δοθεί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο της Έδεσσας για το κρισιμότερο παιχνίδι του πρώτου ομίλου της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.
Ο νικητής του αγώνα θα εξασφαλίσει κατά 99% την πρώτη θέση του ομίλου και την άνοδο στην Α1.
Οι δυο καλύτερες, κατά γενική ομολογία, ομάδες του πρωταθλήματος θα κονταροχτυπηθούν στον "τελικό της Μ. Τετάρτης", με στόχο τη νίκη και μόνο, ρίχνοντας στην μάχη όλα τα ατού που διαθέτουν.



Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ομάδα του Άρη θα εμφανιστεί πλήρης και με τον αέρα της τυπικά γηπεδούχου, έχει το προβάδισμα. Τα τελευταία δε, επιτυχή αποτελέσματα της καλογυμνασμένης ομάδας, την χρίζουν ως φαβορί για το σημερινό ντέρμπι.



Από την άλλη, η ομάδα του ΑΣ, αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, μιας και ο δεινός της σκόρερ Γιώργος Νάνος έπαθε ρήξη συνδέσμων, ενώ ο τερματοφύλακας Χρήστος Σέλκος έχει εξάρθρωμα ώμου και ως εκ τούτου θα απουσιάσουν. Θετικό είναι το γεγονός, ότι μάλλον θα επιστρέψει, μετά από απουσία μηνών, ο αρχηγός Γιώργος Αμπάρης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.30μ.μ. και θα διαιτητεύσει ο κύριος Καρυπίδης, με βοηθούς τους Χ. Δεμερτζή και Καπουράνη, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κύριος Ταουσάνης.

Από πλευράς ΑΣ έχει ναυλωθεί πούλμαν για να μεταφέρει τους πολλούς ενδιαφερόμενους φιλάθλους του, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που θα εκδράμουν στην Έδεσσα με ιδιωτικά μέσα.
Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Πρόμαχοι επικράτησαν με 5-0.
Τα "Π.Ν." θα είναι στο παιχνίδι και θα μεταδώσουν τα πάντα με ανάλογες αναρτήσεις.

Ευχές να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...