Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Α.Σ. ''ΠΡΟΜΑΧΟΙ''



Α.Σ. ''ΠΡΟΜΑΧΟΙ''
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ 

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ και το ευτυχές αποτέλεσμα της ανόδου, η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου της πρωταθλήτριας ομάδας Α' κατηγορίας 1ου  ομίλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015, θέλει να ευχαριστήσει: 

-Τον προπονητή μας, Βασίλη Σαμαρά, για την άριστη συνεργασία και τον άψογο επαγγελματισμό που υπέδειξε καθ όλη την αθλητική χρονιά. 

-Τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για την προσήλωση στις οδηγίες του προπονητή τους καθώς και για την επιμονή που έδειξαν, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων τους. 

-Τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, που χωρίς αυτή δεν θα είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα. 

-Όλους τους φιλάθλους για την συνεχή προσέλευση τους στους αγώνες και για την ψυχολογική υποστήριξη προς τους αθλητές μας ώστε να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. 

-Τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την προβολή του αθλήματος και της ομάδας των Προμάχων. 

-Την Ε.Π.Σ. Πέλλας για την καλή συνεργασία καθώς και όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για την φιλοξενία και το σεβασμό που υπέδειξαν προς την ομάδα μας. 

Η προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής δεν σταματά εδώ.
 Στόχος μας για τη νέα χρονιά στην ανώτερη κατηγορία, είναι το ποιοτικό ποδόσφαιρο και το ομαδικό πνεύμα, εντός και εκτός γηπέδου. 


       Με εκτίμηση, 

το Διοικητικό Συμβούλιο του
   ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...