Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΑΒΕΡΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ


Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ο Δήμος Έδεσσας και η Coral AE (δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα) διοργανώνει την  Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, σεμινάριο με θέμα την οδική ασφάλεια. Το σεμινάριο θα γίνει από τον πρώην οδηγό αγώνων Τάσο Μαρκουίζο (Ιαβέρη) που θα είναι ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση με γενικότερα θέματα ασφάλειας πρατηρίων υγρών καυσίμων και ασφαλούς συμπεριφοράς καταναλωτών μέσα σε αυτά, από τον επιθεωρητή πωλήσεων της Coral κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο.

Θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση με τους συμμετέχοντες και τους υπεύθυνους του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 16 ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

1 σχόλια :

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ... ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΗΣ 29/4/15 (ΤΕΤΑΡΤΗ - 5μμ) ΘΕΩΡΙΤΙΚΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ''ΙΑΒΕΡΗ'' ΜΑΡΚΟΥΪΖΟ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΥΣΣ ΜΑΣ!!! ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ... ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...