Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΚΕΡΔΙΣΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΚΡΑΤΣ

Αμόκ στη Νέα Σμύρνη: Κέρδισε 500.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ και χόρευε πάνω στα τραπέζια του πρακτορείου
Δεν είναι και λίγο από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεσαι πλουσιότερος κατά 500.000 ευρώ. Αρα, δεν είναι και αδικαιολόγητο το αμόκ που κυρίευσε έναν υπερτυχερό του ΣΚΡΑΤΣ στη Νέα Σμύρνη. 
Ξαφνικά, πράκτορας και πελάτες του τυχερού πρακτορείου είδαν έναν άνδρα να αρχίζει, μέσα στο μαγαζί, έναν ξέφρενο χορό ακόμη και πάνω στα τραπέζια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ. Και ενώ στην αρχή φοβήθηκαν ότι κάτι κακό ίσως να του έχει συμβεί, στη συνέχεια, αντιλήφθηκαν ότι μάλλον κάτι εντελώς διαφορετικό συμβαίνει. Και όντως κάτι τέτοιο συνέβη. Ο άνδρας που έβλεπαν να χορεύει ξέφρενα είχε μόλις κερδίσει 500.000 ευρώ! 
Όταν τον ρώτησαν… «τι θα τα κάνεις τόσα λεφτά», τους απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό που θέλει είναι να φτιάξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που έχει σε ένα νησί και να αλλάξει και το κυρίως σπίτι του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...