Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΦΙΛΩΝ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Απίστευτη εφαρμογή: Βρείτε πόσων χρονών είναι οι φίλοι, οι γνωστοί σας αλλά και οι διάσημοι [εικόνες]
Είναι κοινό μυστικό ότι οι διάσημοι ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν μία πιο νεανική εμφάνιση.
Πολλές φορές μάλιστα καταφεύγουν ακόμα και σε περίεργες λύσεις. Από αιματηρές περιποιήσεις προσώπου μέχρι ορούς πλακούντα και φυσικά σε πλαστικές επεμβάσεις.
Μία νέα εφαρμογή όμως προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε πιθανή παρέμβαση που μπορεί να έχει κάνει κάποιος στο πρόσωπό του και να προσδιορίσει την ηλικία του.
Το «How old do I look» («Πόσων χρονών φαίνομαι») λειτουργεί με βάση μία εικόνα την οποία οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν από την μηχανή αναζήτησης της Microsoft. Φυσικά, ένας χρήστης μπορεί να ανεβάσει και τη δική του φωτογραφία για να διαπιστώσει πόσων χρονών θεωρεί η εφαρμογή ότι είναι.
Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, χρειάστηκαν μόνο δύο προγραμματιστές και μία μέρα για να ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Το σύστημά της λειτουργεί αναλύοντας 27 προεπιλεγμένα σημεία του προσώπου, ενώ το αποτέλεσμα προκύπτει από μία σειρά στατιστικών αλγορίθμων, μπορεί όμως να μην είναι πάντα 100% ακριβές.
Ο λόγος όμως για τον οποίο έχει γίνει γνωστή η εφαρμογή είναι γιατί οι χρήστες έχουν ανεβάσει φωτογραφίες διασημοτήτων του Χόλιγουντ για να διαπιστώσουν πόσων χρονών τους κάνει η Microsoft. Τα αποτελέσματα πότε πέφτουν μέσα, πότε είναι θετικά και πότε εντελώς απογοητευτικά. Για τους διάσημους και το πόσο φαίνονται, όχι για τη Microsoft.
Η Έλεν Μίρεν είναι στην πραγματικότητα 69 ετών
Ο Κάνιε είναι 37 ετών. Η εφαρμογή όμως έπεσε μέσα στην ηλικία της Κιμ Καρντάσιαν
Ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ακριβώς όσο φαίνεται
Καλά τα νέα για τη Σοφία Βεργκάρα, που φαίνεται 13 χρόνια νεότερη. Η πρωταγωνίστρια της «Μοντέρνας οικογένειας» είναι στην πραγματικότητα 42 χρονών
Το μούσι μάλλον «φορτώνει» χρόνια στον 39χρονο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Πανευτυχές πρέπει να είναι το πρώην μοντέλο Σίντι Κρόφορντ, που σύμφωνα με την εφαρμογή είναι 9 χρόνια μικρότερη από την πραγματική της ηλικία

Η 50χρονη Μαντόνα φαίνεται για 37 ετών

Νεότερος δείχνει ο 51χρονος Μπραντ Πιτ
Η εφαρμογή εξετάζει 27 χαρακτηριστικά του προσώπου
Παράλληλα, μπορεί να δώσει αποτέλεσμα για περισσότερα από ένα πρόσωπα


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...