Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΡΩΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ U2 ΓΙΑ "ΓΚΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"



Και ένας Ρώσος δικηγόρος μηνύει την Apple για τον ίδιο λόγο 

Ο Alexander Starovoitov που ανήκει στο Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας με πρόεδρο τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δήλωσε ότι το τελευταίο άλμπουμ των U2 “Songs of Innocence” έχει μέσα άσεμνο περιεχόμενο.

   Με αυτό εννοεί το εξώφυλλο του δίσκου στην φυσική του μορφή που δείχνει τον ντράμερ του γκρουπ Larry Mullen Jr να αγκαλιάζει τον γιο του Elvis. Και οι δύο είναι γυμνόστηθοι.

   Το συγκεκριμένο άλμπουμ έχει πουλήσει 500 εκατομμύρια κόπιες από την κυκλοφορία του πέρσι μέσω του iTunes. Σύμφωνα με τον Bono είναι το πιο προσωπικό άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και χρειαζόταν ένα ανάλογο εξώφυλλο.Ο Starovoitov όμως πιστεύει ότι το εξώφυλλο είναι εντελώς γκέι. 

  Δεν είναι ο μόνος που έχει ακραίες απόψεις. Ένας Ρώσος δικηγόρος ο Evgeny Tonky θα μηνύσει και θα ζητήσει αποζημίωση την Apple για ηθικές ζημιές εκ μέρους του γιου του και ένα μνημείο του ιδρυτή της Apple Steve Jobs αφαιρέθηκε από το πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης πέρσι επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. (Ο διάδοχος του Jobs στην Apple, ο Tim Cook είναι ανοικτά ομοφυλόφιλος) 

  Και το επίμαχο εξώφυλλο:








 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...