Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΗΣ"



Οι νέοι του χωριού, του Παραδοσιακού Οικισμού του Γαρεφείου, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Αλμωπίας ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΗΣ''!

Πρόκειται για μια διαδρομή πεδινής ποδηλασίας, δίπλα σε κάμπους και λιβάδια, ανάμεσα στα χωριά του Δήμου Αλμωπίας, Πρόμαχοι, Σωσάνδρα, Λυκόστομο, Λουτράκι, Πιπεριά και Δωροθέα. 
Μια υπέροχη ποδηλατική εξόρμηση με θέα τον πανέμορφο κάμπο της Αλμωπίας που ξεκινά και καταλήγει στο Παραδοσιακό Άνω Γαρέφι. 
Για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατοπεριπάτου θα υπάρχουν φίλοι μοτοσυκλετιστές οι οποίοι θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία της διαδρομής. 
Ξεσκονίστε τα ποδήλατα σας και ελάτε να γίνουμε μια παρέα, για μια αναζωογονητική και όμορφη βόλτα στην καταπράσινη φύση της Αλμωπίας!

Σημείο Εκκίνησης : Άνω Γαρέφι.

Τέρμα: Άνω Γαρέφι.

Συνολική Απόσταση: 20 χιλιόμετρα περίπου.

Βαθμός Δυσκολίας: Είναι σχετικά μακρύς δρόμος χωρίς όμως να παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες εκτός από κάποιες μικρές ανηφόρες, που απαιτούν ποδήλατο με ταχύτητες.

Κατάσταση Δρόμων: Καλή ποιότητα, όλος ασφαλτοστρωμένος.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 697 27 46 939

Facebook: https://www.facebook.com/events/983129688372475/


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...