Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ



Προβοκάτσια και μεγάλο ψέμα χαρακτηρίζονται από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά μέσα των Αθηνών, στα οποία αναφέρεται ότι το ΚΤΕΛ είχε τυπώσει τα εισιτήρια του σε δραχμές, συνοδεύοντας μάλιστα τα δημοσιεύματα με μια φωτογραφία εισιτηρίου.  



Ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Θοδωρής Ντελόπουλος εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «πρόκειται για προβοκάτσια και πολύ μεγάλο ψέμα. Από το 2003 έχει καταργηθεί ο αριθμός των ΚΤΕΛ και το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με άλλα τέσσερα ΚΤΕΛ».   Πρόσθεσε ότι «δεν ισχύουν αυτά που γράφονται κι εμφανίζονται ως ντοκουμέντα και δεν τους τιμούν»

 Ο κ. Ντελόπουλος τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας είναι όλα ηλεκτρονικά και μηχανογραφημένα και δεν υπάρχουν τέτοιου είδους μπλοκ εισιτηρίων.
   Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ τόνισε πως, «εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση να πάει καλά στην διαπραγμάτευση για να βγούμε από το αδιέξοδο και αυτά τα δημοσιεύματα δεν βοηθούν τη χώρα.
 Κατά τα άλλα, εμείς ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται». 



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...