Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


Έδεσσα, 29 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015, με πρωτοβουλία πολιτών της Έδεσσας, που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, αποφασίστηκε η συγκρότηση τοπικής Επιτροπής Υποστήριξης του «ΝΑΙ».
Στόχο της πρωτοβουλίας αυτής, αποτελεί ο συντονισμός της δράσης όλων εκείνων που πιστεύουν ότι το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος δεν αποτελεί το  παρελκυστικό, ψευδεπίγραφο και χωρίς περιεχόμενο, κατευθυνόμενο ερώτημα που θέτει η Κυβέρνηση, αλλά το αυτονόητο μέχρι χθες για όλους, που αφορά την ίδια τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Για μας, το «ΝΑΙ» αποτελεί τη απαιτούμενη απάντηση για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης στη βάση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που θα οδηγήσουν σε πορεία αποκατάστασης της ομαλότητας στη χώρα. 
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, βρεθήκαμε άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα του φιλοευρωπαϊκού χώρου, κομματικά στελέχη, αλλά και ανένταχτοι, με κοινή ανησυχία για το παρόν και το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.
Αναλυτικά για τις θέσεις και τη δράση μας τις επόμενες μέρες και μέχρι την ημέρα του δημοψηφίσματος, καθώς και για όσους πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια, θα ενημερώσουμε το λαό της Πέλλας μέσω συνέντευξης Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ QUALITY στον πεζόδρομο της Έδεσσας, την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και ώρα 18:00.

Για την τοπική Επιτροπή Στήριξης Έδεσσας του «ΝΑΙ» και της Ευρωπαϊκής Πορείας της χώρας

Ιάκωβος Θεοδώσης
Γιώργος Δαλκαλίτσης
Γιώργος Σέξτος
Βασίλης Πετρόπουλος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...